Rijksgediplomeerd
 

 let op !!!  puppy,s verwacht , puppy,s verwacht : let op  let op  !!!


"MISS SHEILA  V/D/ PRISKIMBERHOEVE" HD/A ED VRIJ

PREGNANCY CONFIRMED

X

"IRON TIEMPO DE FORCE" 9OEKRAIENS IMPORT ) HD/A ED VRIJ

(verwacht begin Oktober!!!!  )


"MISS SANTANA V/D/ PRISKIMBERHOEVE"  HD/C/ EN ED VRIJ

PREGNANCY CONFIRMED

X

' KELTICK RED V.D. PRISKIMBERHOEVE) "

 (BINNENKORT RÖNTGENOLOGISCH RAPPORT )

(verwacht EIND OKTOBER)


"STRAWBERRY AD  V.D. PRISKIBERHOEVE " HD/A EN ED VRIJ

X

"KELTICK RED  V.D. PRISKIMBERHOEVE " 

(BINNENKORT RÖNTGENOLOGISCH RAPPORT )

(VERWACHTE GEBOORTEDATUM BEGIN DECEMBER)
LET OP   LET OP   LET OP  !!!

SINDS BIJNA 2 JAAR ZIJN WIJ GESTOPT MET NATURIS HONDENVOER EN HEBBEN ZELF EEN BROK LATEN ONTWIKKELEN DAT ZEER GESCHIKT IS VOOR GROTE SNEL GROEIENDE HONDEN MET NAME DE PUPPY,S 

DIT VOER HEET"  'POLBA " EEN HÉÉL GOED VOER WAAR VELE PUPS HET HÉÉL GOED OP DOEN EN OP ONTWIKKELEN, DIT VOER IS BIJ ONS TE KOOP EN ER IS OOK EEN MOGELIJKHEID OM BIJ ONS TE BESTELLEN EN DAN STUREN WIJ HET NAAR U TOE BIJ BODE , VOOR 10.00 UUR BESTELD VAAK VOLGENDE DAG AL BINNEN !!!!!

 

 welkom op onze website ,hierbij stellen wij ons even voor !!!

Wij zijn de familie Polhout uit Barneveld, wij zijn liefhebber en tevens fokker van de Bordeaux Dog, een prachtige ras met zoveel positieve eigenschappen en eigenaardigheden, waar je nooit over uitgesproken raakt. De Bordeauxdog is een zeer imposante, niet gauw van zijn stuk gebrachte hond, die een behoorlijke uitstraling heeft, maar een goudeerlijk karakter heeft en een echte gezinshond is. de rust en kalmte die deze honden uitstralen heeft ons zo gepakt dat wij er gelijk helemaal verliefd op zijn geraakt ,ze zijn stapelgek met kinderen, wij zelf hebben  hebben wij ook 3 kinderen en inmiddels kleinkinderen waar wij op passen en die ook tussen onze doggen vertoeven en dit gaat echt perfect.


In 1992 zijn wij begonnen met een Bordeauxdog (ook vaak Dogue de Bordeaux genoemd) aan te schaffen en dit is ons zo goed bevallen dat wij nu een hele goede lijn opgezet hebben, bestaande uit meerdere  reuen en ook meerdere teefjes, u snapt dus wel, ze hebben ons hart echt gestolen, en dan te bedenken dat wij voorzichtig zijn begonnen met een teefje en toen nog maar een teefje, een reu, en dan zie je hoe het een en ander kan gaan.

Bij ons heeft altijd voorop gestaan karakter en gezondheid en daarna pas schoonheid, want u begrijpt alleen het uiterlijk is niet belangrijk. Dat wil niet zeggen dat wij niets aan schoonheid doen, wij lopen regelmatig shows en scoren dan ook regelmatig goed met zowel reuen als teven.

Daar wij meerdere reuen en teven hebben en tevens de nodige kennis door zowel praktijkervaring en de nodige scholing (Rijksgediplomeerd) kunnen wij ook veel vertellen over dit ras en kunt u, als u besloten heeft om een puppy bij ons aan te schaffen, ten allen tijde terecht voor adviezen en nabegeleiding. Wij staan in contact met dierenartsen die ook iets meer in huis hebben en weten van dit ras en u ook kunnen adviseren.

Door onze verscheidenheid in bloedlijnen en types hebben wij ook veel te bieden aan types. Dit komt ook doordat wij regelmatig vreemde bloedlijnen aankopen (importeren uit o.a. Hongarije en Spanje).


Wij wonen mooi vrij, met veel ruimte zodat onze honden en puppies ook veel ruimte en beweging krijgen, en hebben dan ook grote buitenrennen en ruime binnenkennels en hebben ook de mogelijkheid dat de puppies buiten kunnen spelen, en buiten ook veel indrukken op kunnen doen. Daarnaast spelen onze kinderen elke dag met de puppies, en worden de puppies optimaal gesocialiseerd. En omdat de pups veel buiten zijn krijgen zij ook meer weerstand.

Wij werken met een wachtlijst, en u kunt eerst altijd een keer vrijblijvend komen kijken en zien hoe onze honden zijn en hoe ze leven, en natuurlijk wie wij zijn (de koffie staat altijd klaar). Wij verkopen onze puppies met een verkoopovereenkomst en met gezondheidsverklaring en stamboom en u krijgt een puppiepakket mee en de nodige informatie. Daarnaast kunt u ten alle tijde ons bellen voor nabegeleiding en kunt u ook langskomen voor vragen en voedingsadviezen. Geluk kunnen wij ook niet bij een puppie verkopen maar wij doen natuurlijk onze uiterste best om u een zo goed mogelijke pup mee te geven.